Partnere

Vi har alliert oss med noen av markedets beste selskaper. Sammen med solide fagpartnere innenfor solcelle- og glassfag jobber vi videre for å utvikle nye konsepter og produkter.

Vi forhandler også om spennende samarbeide med ytterligere selskaper innenfor solenergibransjen.

Solcellespesialisten er Norges største leverandør av solcelleanlegg, og har levert solcelleanlegg til næringsbygg i over 5 år. Vi har på denne tiden lært oss mye om hva som er viktig å ta hensyn til ved montering av solcelleanlegg i Norge.

Vi installerer solcelleanlegg i hele landet og våre dyktige dedikerte sivilingeniører i Fredrikstad sikrer deg et fornuftig solcelleanlegg levert til rett pris og til rett kvalitet.

Vi kan levere alle typer bygningsintegrerte solcelleløsninger, og har erfaring med dette i alt fra store prestisjeprosjekter, til integrerte solcelletak på enebolig.

Noracktor har lang erfaring fra aluminium- og glassbransjen helt tilbake til 1979. De er spesialister på bruk av Sapa profiler til vinduer, dører, glassvegger og glasstaksystemer.

Leverer og monterer dører, vinduer og fasader i Oslo, Akershus og store deler av Østlandet.

Apollotech leverer alle løsninger innen bygningsintegrerte solceller (BIPV). Morgendagens solenergiløsninger er sømløst integrert i bygningene rundt oss, og i Apollotech tilbyr vi alle løsninger for dette.

Sammen med vårt søsterselskap Sagstuen har vi løst glass- og fasaderelaterte utfordringer for våre samarbeidspartnere og kunder i fire generasjoner – og nå finner vi løsninger på de solenergirelaterte visjonene du har for ditt bygg eller anlegg.

Vi gjør det enkelt for deg og sammen med Sagstuen leverer vi alle løsninger du trenger innen glass, aluminium og solceller – i ett og samme prosjekt!